پروژه بررسی عملکرد دیافراگم ساختمان
رشته : عمران
فرمت : word
مقدمه :
مهمترین عملکرد کف بام و کف طبقات تحمل بارهای ثقلی و انتقال این بارها به اعضای قائم سازه ای همچون ستونها و دیوارها می باشد . به علاوه سیستمهای کف نقش مهمی را در توزیع نیروهای جانبی به اعضای باربر جانبی ایفا میکنند . نیروهای افقی که در اثر تحریکات زلزله بوجود می آیند از طریق اعضای باربر جانبی به زمین منتقل می شود . این اعضای باربر جانبی عموماً به واسطه کف بام و طبقات ساختمان بصورت یک واحد با هم کلاف میشوند . به بیانی دیگر سیستمهای سازه ای کف بام و کف طبقات اولاً برای ایجاد یک محیط محصور و تحمل بارهای ثقلی ، ثانیاً بصورت دیافراگم افقی جهت جمع آوری و توزیع نیروی زلزله ایجاد شده در اثر اینرسی جرم های متصل به دیافراگم و انتقال آن به اعضای باربر جانبی مانند دیوارهای برشی ، بادبندها و یا قابهای خمشی به کار میروند . بنابراین دیافراگم کف طبقات به منظور تحمل بارهای مرده و زنده و بارهای افقی مانند زلزله در ساختمان نقش مهمی را ایفا میکنند . این سیستمهای سازه ای همچون اعضای سازه ای دیگر تحت اثر این بارها مورد آنالیز قرار گرفته و طراحی میشوند . بدیهی است که یک طرح خوب و صحیح با در نظر گرفتن واقعیتهای موجود در مقدار و توزیع بار میسر خواهد بود . هرقدر که مشخصات مدل با مشخصات و رفتار واقعی سازه انطباق بیشتری داشته باشد نتایج محاسبات دقیقتر و قابل اعتمادتر خواهد بود . در این راستا به نظر میرسد که اختلاف بین واقعیت و مدل ساخته شده که در برخی از موارد ممکن است خطای زیادی را در آنالیز بوجود آورد عبارت است از :
۱. عدم دانش کافی راجع به برخی از رفتارهای واقعی سازه
۲. عدم وجود امکانات کافی جهت مدل سازی های بهتر از قبیل نرم افزار کامپیوتری که بتواند مدل را به حجم و اندازه های بالا آنالیز نماید .
۳. بی ارزش شمردن و اهمیت ندادن به برخی از رفتارهای واقعی سازه و عدم تاثیر واقعی این رفتارها در نتایج آنالیز
این اختلاف بین واقعیت و مدل ساخته شده جهت آنالیز در برخی از حوادث طبیعی مانند زلزله ، سیل ، طوفان و غیره موجب کشته شدن و بی خانمان شدن تعداد کثیری از انسانها از یک طرف و صدمه های اقتصادی هنگفت از طرف دیگر میشود . در اینجا وظیفه یک مهندس ساختمان خطیرتر و جدیتر شده تا به کارگیری یک طرح مناسب و اجرا و نظارت صحیح آن این خسارت را کاهش دهد .
فهرست :
این تحقیق در پنج فصل گردآوری شده است .
فصل اول : طرح تحقیق، اهداف، فرضیه ها، مقدمه .
فصل دوم : بیان نظریه هادر مورد مزایا و معایب « بتن سبک و پانل های پیش ساخته»
فصل سوم : تاریخچه بتن و « بتن سبک و پانل های پیش ساخته »
فصل چهارم : بیان فرایند ساخت « بتن سبک و پانل های پیش ساخته »
فصل پنجم : واژ ه ها ، نتیجه ، منابع .
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .
- فاقد لینک دانلود و فروش. این پروژه فقط جهت معرفی در سایت قرار گرفته است. [purchase_link id=”5616″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]