پروژه طراحی سدهای وزنی- بتنی
رشته : عمران
فرمت : word
چکیده:
با توجه به اینکه توزیع آب از نظر زمانی و مکانی متناسب با نیاز های بشری نمی باشد و بالاخص در ایران که طبق آمارها مقدار نزولات جوی حدود ۳/۱ میانگین موجود در جهان است و با افزایش جمعیت و پیشرفت صنعت و کشاورزی از یک طرف و ایجاد سیل و خطرات و خسارات وقوع آن از طرف دیگر که اهمیت موضوع را افزایش می دهد تا به کنترل و مهار و استفاده بهینه از این نعمت الهی بپردازیم. موید موضوع اخیرآمار بدست آمده ایی می باشد که تلفات انسانی و مالی ناشی از بلایای طبیعی درحدود ۶۰ الی ۵۵ درصد مر بوط به سیل هایی است که اتفاق می افتد و حدود ۲۶ الی ۳۰ درصد مربوط به زلزله می باشد.
پس باید کنترل و استفاده بهینه آن تدابیر اندیشه شود البته از سال های بسیار دور با پیشرفت بشر سد های مختلف برای این مهم البته با ارتفاع کم که در واقع به عنوان بند محسوب می شد اجرا می شده است مانند سد الکفرا درمصر حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد که ارتفاع آن به ۱۴ متر با عرض تاج ۵۰ الی ۶۰ متر بوده است. ویا در ایران در شوشتر سابقه سد سازی به ۱۷۰۰ سال پیش بازمی گردد که بندی روی رود کارون احداث شده بود.
با افزایش نیاز بشری و پیشرفت علم ارتفاع سد و پایداری stabilityسدها نیز افزایش یافت و به این نتیجه رسیدند که با ساروج و چوب نمی توان به ذخیره سدهای به حد کافی دست یافت به همین علت به طرف مصالح بتنی و سنگی و سیمان وسنگریزه ای و خاکریزه ای با رویه بتنیCFRD) (سوق داده شدند که از سدهای با ارتفاع بالا به عنوان Large Damسد های بلند یا بزرگ می توان ذکر کرد مانند سد Rogounتاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر می باشد.
البته در تعیین نوع سد به عنوان سد بتنیconcrte Dam) ( یا سد خاکی (Earth Dam) عوامل متعددی مثل نوع دره و نوع سنگ پی درمحل ایجاد سد هیدرولوژی منطقه و ژئولوژی منطقه و عوامل دیگر سهیم هستند که درادامه بدلیل مربوط بودن پروژه مطالعاتی به سد بتنی روی این نوع سد بیشتر توضیح داده خواهد شد.
فهرست :
فصل ۱
کلیات
۱-۱ – مقدمه
۲-۱-هیدرولوژی منطقه
۳-۱- ژئولوژی منطقه
۴-۱- محاسبات اولیه جهت تعیین ارتفاع سد و سازه های هیدرولیکی مرتبط
۵-۱- طراحی سد
فصل ۲
هیدرولوزی منطقه مورد مطالعه
۱-۲- معرفی حوضه مورد مطالعه و آمار بارش منطقه
۲-۲- فیزیوگرافی حوضه مورد مطالعه
۱-۲-۲-مساحت حوضه
۲-۲-۲- محیط حوضه مورد مطالعه
۳-۲-۲- نقطه تمرکز
۴-۲-۲- طول آبراهه اصلی حوضه
۵-۲-۲- شیب حوضه
۶-۲-۲- پروفیل طولی رودخانه
۷-۲-۲- زمان تمرکز حوضه آبریز
۸-۲-۲- ضریب شکل حوضه
۹-۲-۲- تبدیل بارش به رواناب سطحی
فصل ۳
ژئولوژی
۱-۳- ریخت شناسی منطقه
۲-۳- بررسی بافت سطحی
۳-۳- سازند تشکیل دهنده حوضه
۴-۳- چینه نگاری
۵-۳- گسل حوضه
۶-۳- مقاومت
فصل ۴
طراحی اولیه سد
فصل ۵
طراحی سد
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .
- فاقد لینک دانلود و فروش. این پروژه فقط جهت معرفی در سایت قرار گرفته است. [purchase_link id=”6431″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]