پروژه تونل امامزاده هاشم
رشته : عمران
فرمت : word
چکیده :
پیمانکار این طرح ابتدا در زمستان ۱۳۷۹ شروع به تجهیز کارگاه نمود و در بهار ۱۳۸۰ عملیات حفاری را در دو جبهه ورودی و خروجی با مبلغ ریالی ۱۲۰میلیارد ریال آغاز کرد.
قطعه یک واریانت گردنه امامزاده هاشم به طول ۴/۵ کیلومتر شامل یک قطعه تونل ۳۱۸۹ متری با سطح مقطع تقریبی ۸۵ متر مربع، شیب ۵/۲ درصد و عرض مقطع ۹/۱۱ متر که پس از لاینینگ به ۵/۸ متر خواهد رسید، به همراه گالریها ی ورودی و خروجی آن، پنج دهانه پل و عملیات راهسازی به طول ۲۲/۲ کیلومتر می باشد.
گردنه امامزاده هاشم که در حدود ۲۵ کیلومتر طول داشته و بخش مهم و صعب العبور جاده هراز را تشکیل می دهد، دارای شیبهای صعودی و نزولی (حتی تا ۹ درصد) و شعاع قوسهای کوچک و بزرگ تا ۳۵ متر می باشد، لذا این قسمت از محور هراز جدا از مسائل ایمنی و مشکلات سرما، یخبندان و نزول بهمن از مشخصات هندسی بسیار پائینی برخوردار بوده و حدود ۴۰ درصد مشکلات کلی جاده آمل- رودهن و بیش از ۷۰ درصد مشکلات زمستانی محور فوق مربوط به این بخش از جاده هراز می باشد.
با ارائه مطالب فوق اهمیت احداث تونل قطعه یک و پس از آن قطعه دوم در ایمن سازی مسیر و جلوگیری از تلفات انسانی مشخص می شود، لذا تسریع در اجرای پروژه و در پی آن بهره برداری از پروژه اهمیت بسزایی در این امر خواهد داشت.
موقعیت جغرافیایی مسیر پروژه :
از لحاظ موقعیت جغرافیایی این تونل در حدواسط بین استان تهران و مازندران در کیلومتر ۹۵ جاده تهران- آمل نرسیده به آبشار پلور واقع شده است.
این واریانت از کیلومتر ۱۰۰+۱۰۷ جاده هراز از سمت آمل و در حدود ۵/۴ کیلومتری جنوب پلور آغاز و در کیلومتر ۴۴۸+۱ وارد تونل شده و پس از خروج از تونل، مسیر تا کیلومتر ۴۰۰+۵ در دره مشاء امتداد می یابد. از نظر تقسیمات کشوری شروع واریانت در محدوده استان مازندران (پلور) و انتهای واریانت در محدوده استان تهران (مشاء- دماوند) واقع می باشد.
فهرست :
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .
- فاقد لینک دانلود و فروش. این پروژه فقط جهت معرفی در سایت قرار گرفته است. [purchase_link id=”6757″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]