پروژه استفاده از FRP و کاربرد آن در سازه
رشته : عمران
فرمت : Word
مقدمه :
بتن از مصالح ساختمانی با مقاومت فشاری مناسب و مقاومت کششی پایین است در صورتی که عضو بتنی بدون میلگرد در نظر گرفته شود با اعمال بار ناچیزی، در عضو ترک خوردگی ایجاد شده و این ترک خوردگی تا تخریب نهایی عضو پیش می رود (گسیختگی به صورت ترد و ناگهانی می باشد) با توجه به اینکه بتن مسلح با استفاده از آرماتورهای تقویت کششی بر این مشکل فائق آمده است لاکن از جمله نقاط ضعف یک سازه بتن مسلح، پیچیدگی ترمیم و تقویت آن می باشد.
اعمال بارهای سنگینتر نسبت به زمان طراحی، کاهش ظرفیت باربری در اثر خوردگی فولاد، طراحی نامناسب سازه، تغییر در سیستم سازه، اصلاح استانداردها و آیین نامه های ساختمانی و خرابی ناشی از آتش سوزی و … ، از جمله دلایل انجام یک پروژه مقاوم سازی هستند.
روشهای متعارف در بهسازی و مقاوم سازی یک سازه بتن آرمه شامل تقویت خارجی عضو سازه ای با فولاد معمولی یا پیش تنیده، افزایش سطح مقطع عضو بتنی به روش بتن پاشی و … ، اتصال قطعات پیش ساخته و چسباندن ورقهای فولادی یا کامپوزیتی
می باشد. استفاده از ورقهای فولادی بمنظور مقاومسازی سازه های بتنی در اواسط دهه ۶۰ میلادی مطرح شد و بعد از آن تحقیقات گسترده ای در این زمینه صورت گرفت از جمله معایب این روش مقاومسازی، صعوبت اجرا، خطر ایجاد پوسیدگی در ورقهای فولادی، غیر انعطاف پذیری ورقهای فولادی، تغییر در وزن اجزاء سازه و در نتیجه تغییر فرکانس طبیعی عضو سازه ای و … می باشد. با ایجاد تکنولوژی کامپوزیت های پلیمری FRP در روند پروژه های مقاومسازی سازه های بتنی بهبود حاصل شد و نقاط ضعف سیستم مقاوم سازی با ورقهای فولادی را مرتفع نمود.
فهرست :
فصل اول: بررسی روشهای کاهش پدیده تورق و جدائی در تیرهای مقاومسازی شده با کامپوزیت FRP
فصل دوم: مقاوم سازی دال های تخت تحت اثر برش پانچ به کمک FRP
فصل سوم: مدل سازی رفتار بتن در ستونهای تقویت شده با پوشش های FRP
فصل چهارم: استفاده از FRP در مقاوم سازی دیوارهای برشی بتن آرمه
فصل پنجم: سازه های دیوار برشی کامپوزیت هوشمند مسلح به FRP در مهندسی مقاوم سازی در برابر زلزله
فصل ششم: بهسازی لرزه ای ساختمان های بنائی توسط FRP
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .