پروژه آنالیزتیرهای برشی و ستونهای بتن آرمه با سایز بزرگ و رفتار فشاری ستونهای بتنی کوتاه که با استفاده از کامپوزیتهای الیاف کربن (frp) تقویت شده است
رشته : عمران
فرمت : Word
مقدمه :
حبس و محصور کردن ستون های بتن تقویت شده (RC) به وسیله ژاکتهای پلیمرهای تقویت شده الیافی ( FRP ) تکنیکی است که با تناوب رو به رشدی برای جستجوی افزایش ظرفیت تحمل بار و چکش خواری چنین اعضای فشاری، بکار می رود. نیاز به بهبود استحکام، در نتیجه تقاضاهای ظرفیت بار بالاتر است که به دلیل تغییر در کاربرد ساختار یا به دلیل تغییر در کاربرد ساختار یا به دلیل شرایط سخت تر کُد است. بهبود چکش خواری از نیاز به گسیل انرژی ناشی می شود که امکان رفتار پلاستیک عنصر و درنهایت ساختار را می دهد. بهبود چکش خواری ، در ستونهای موجود که در معرض ترکیب بار محوری و گشتاور خمشی به دلیل تغییر در کد ( برای لحاظ مفادارتعاشی ) یا اصلاح خطاهای ساخت یا طراحی ( مثل برش نامناسب تقویت کننده طولی یا فقدان میله های عرضی و متقاطع باشد ). تحقیقات گسترده در هر دو حوزه آزمایشی و تحلیلی در ستونهای RC مقطع عرضی مدور که با FRP محصور شده و در معرض بارگذاری فشاری محوری خالص قرار گرفته است. این تحقیقات منجر به توسعه چند مدل از دو نوع شده است ( اکثرا تجربی ). در مسیر طراحی که معادلات برای تعیین استحکام فشاری محوری و کرنش محوری نهایی بکار رفته است و امکان ساخت واکنش تنش – کرنش ستون RC را می دهد.
تحقیقات متمرکز بر ستونهای RC با مقاطع عرضی غیر مدور انجام شد. با این حال، چنین تحقیقی بررسی های متمرکز بر ستونهای RC مقاطع عرضی غیر مدور است که عمدتا روی نمونه های کوچک بتن بدون پوشش به دلیل هزینه بالا و فقدان تجهیزات تست ظرفی بالاست. این موقعیت، دلیل اصلی بررسی اثرات مهم روی عملکرد عنصر است که در بیشتر مدلهای موجود لحاظ نشده است : (a) سایز منطقه مقطع عرضی (b) نسبت ظاهری ابعادی منطقه مقطع عرضی (c) وجود و اثر تعیین کننده ناپایداری تقویت کننده فولاد طولی (d) اتساع بین بسته به نسبت بسته پواسون و (e) نقش تقویت کننده فولاد متقاطع داخلی. علیرغم این موانع . چندین مدل پیشنهاد شده و مبنای مفاد طراحی قرار گرفته است. به ویژه، معادلات پیش بینی کننده در راهنمای طراحی جاری یافته شده که اغلب براساس روشهایی است که برای اعضای مقطع عرضی مدور ایجاد شده و با یک ” فاکتور شکل ” یا ” فاکتور بازدهی ” اصلاح شده است. این فاکتور ، برای شکل هندسی مقطع و تاثیر آن بر فشار محصور کننده ملاحظه شده که بصورت یکنواخت، با ژاکت FRP برای مقاطع عرضی مدور، اعمال می شود.
فهرست :
چکیده: ۱
مقدمه ۲
ستون های بتنی مسلح با سایز بزرگ که با FRP کربن ، تقویت شده است: اعتبار راهنمای طراحی موجود ۳
واکنش به بار محوری ۳
تحقیق قیاسی ۴
آنالیز تیر های برشی بتن مسلح مقاوم شده با استفاده از کامپوزیتهای الیاف کربن ۸
بررسی عددی : ۱۰
مدلسازی تیر کنترل بتن مسلح ۱۱
مدلسازی تیر مقاوم شده ۱۳
مدلسازی تیر مقاوم شده با پیش ترک ۱۴
۱-۳ راه حل غیر خطی و معیار شکست : ۱۴
بررسی رفتار فشاری ستونهای بتنی کوتاه محصور شده با کامپوزیت تقویت شده با الیاف ۲۰
مقدمه : ۲۰
۱-۳- نمونه های استوانه ای ۲۶
۲-۴ تائید آنالیزی ۳۲
نتایج ۳۴
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .