پایان نامه ماتریس سختی برای یک پی صلب مستطیلی مستقر بر محیط لایهای نیم بینهایت با رفتار ایزوتروپ جانبی
رشته : ارشد عمران -سازه
فرمت : word
چکیده :
در این پایان نامه، ماتریس سختی یک شالوده صلب مستطیلی مستقر بر یک محیط لایه ای متصل به یک نیم فضای همگن آن هم با رفتار ایزوتروپ جانبی که تحت نیروهای قائم، افقی و گشتاور خمشی در حالت استاتیکی قرار دارد، به دست میآید. این ماتریس سختی در تحلیل اندرکنش استاتیکی سازه و خاک مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور رسیدن به هدف پایان نامه از روش تابع پتانسیل، استفاده از سری فوریه و تبدیل هنکل، ارتباط ماتریسی لایه ها و روشهای عددی استفاده میشود. با بکارگیری قضیه تبدیل معکوس هنکل و استفاده از سری فوریه، توابع گرین تنشها و تغییرمکانها در فضای واقعی به دست میآیند.
سپس با تغییر دستگاه مختصات از استوانهای به دکارتی، توابع گرین تغییرمکان و تنش در دستگاه مختصات دکارتی بهدست آمده و با انتقال دستگاه مختصات از مبداء به یک نقطه سطحی دلخواه، توابع تغییرمکان و تنش برای بارگذاری خارج از مبداء مختصات بهدست میآیند. بدین ترتیب توابع گرین برای باردلخواه تعیین میشوند. با استفاده از توابع گرین تغییرمکان و تنش، این توابع برای نیروی موثر بر یک سطح مربع مستطیلی تعیین میشوند. به منظور مقایسه و بررسی صحت نتایج به دست آمده با کارهای انجام شده قبلی، محیط برای حالت نیمفضای همگن ساده میشود.
با نوشتن معادلات به فرمت اجزاء محدود و استفاده از المان جدید به نام المان گرادیانی پویا، تنش تماسی قائم و افقی در هر گره مربوط به شالوده چنان تعیین میشوند که شرط تغییرمکان یکنواخت و یا چرخش یکنواخت در هر نقطه از صفحه صلب را ارضاء نماید. دستگاه معادلات حاکم بر تنش تماسی قائم و افقی به صورت عددی حل میشود. با استفاده از تنش زیر شالوده صلب، اندازه نیروی تماسی برای تغییرمکان قائم و افقی ثابت و همچنین لنگرخمشی برای دوران یکنواخت بهدست میآیند. ماتریس سختی وظیفه تبدیل بردار مجموعه تغییر مکان و دوران به بردار نیروهای تماسی وگشتاور خمشی را بر عهده دارد و بر این اساس بدست می آید.
فهرست :
چکیده ب
مقدمه ز
فصل اول .
معادلات تعادل در محیطهای ایزوتروپ جانبی ۱
۱-۱-مقدمه ۲
۱-۲-بیان مسأله و معادلات حاکم ۵
۱-۳-توابع پتانسیل ۹
۱-۴-شرایط مرزی ۱۳
فصل دوم .
توابع گرین در حالت کلی۲۵
۲-۱-مقدمه۲۶
۲-۲-حالت ۲۷
۲-۳-تبدیل دستگاه مختصات قطبی به دستگاه مختصات دکارتی و انتقال محورها ۳۰
فصل سوم ..
ماتریس سختی شالوده صلب مستطیلی با استفاده از توابع گرین۳۳
۳-۱-مقدمه ۳۴
۳-۲- بیان مسأله ومعادلات حاکم در حالت شالوده صلب مستطیلی۳۴
۳-۲-۱-توابع شکل مورد استفاده ۳۸
۳-۲-۱-۱-توابع شکل المان های لبه ای ۸ گره ای ۳۹
۳-۲-۱-۲-توابع شکل المان های میانی ۸ گره ای ۴۱
۳-۲-۱-۳-توابع شکل المان های گوشه ۸ گره ای ۴۱
۳-۲-۱-۴-فلوچارت برنامه نویسی برای تحلیل مسأله ۴۴
فصل چهارم
نتایج عددی ۴۷
فصل پنجم
نتیجهگیری و پیشنهادات ۷۷
۵-۱-مقدمه و نتیجه گیری ۷۸
۵-۲-پیشنهادات ۷۹
فهرست مراجع ۸۰
این پروژه به عنوان کمک آموزشی و در راستای تکمیل مطالعات شما ، در وبسایت قرار گرفته است .
لطفا از این پروژه به عنوان پایان نامه و یا پروژه تخصصی استفاده ننمایید .
حتما ببینید :
فاقد لینک دانلود و فروش. این پروژه فقط جهت معرفی در سایت قرار گرفته است. [purchase_link id=”۱۰۷۲۸″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
حجم فایل:۱.۶۳mb
فرمت : word
تعداد صفحه : ۸۶